Uutiset / News 2007-2009

Uutiset / News 2010

Uutiset / News 2011

Uutiset / News 2012

Uutiset / News 2013-2014

 Uutiset / News 2016

Hannan Harrastus Blogi

Pojat Kalajoella maaliskuussa 2017

pojat_kalajoki.jpg


tarmo12.jpg


Vauhdikas vuoden 2017 aloitus

Iloinen yhteensattuma tapahtui sunnuntaina 28.1.2017, kun matkasimme poikien kanssa Siikajoelle retkeilemään. Päätimme mennä tuulisesta säästä huolimatta Varessäikkään meren jäälle käveleskelemään. Siellä iloksemme tapasimme isonporukan muitakin ulkoilijoita. Seppo pääsi poseeraamaan julkkiskoiran Pietun kanssa (kuva:Minna Lappi) ja pojat olivatkin seuraavana päivänä Pietu-corgin päivityksessä. Löydät kirjoituksen Pietun Blogista ja Fasebookista.

pietu.jpg

Hiljaa mielessäni olen haaveillut kunnon kuvasta tästä kolmikosta. Alla olevan kuvan on ikuistanut Mikko Vares. Olen tästä kuvasta äärettömän iloinen ja suuret kiitokset Mikolle.

Kuvassa Tarmo 7 kk, Antero 1 v ja 3 kk ja Seppo 7,5 vuotta.

pojat1.jpg

Treenikämpällä olemme käyneet viikoittain treenaamassa yhdessä koirakavereiden kanssa. Mukana meitä on aina sekalainen seurakunta. Milloin on enemmän ja milloin on vähemmän koiria ja lapsia. Rentoa yhdessä olemista ja treenaamista. Nämä treenit tekee niin hyvää meille kaikille. Alla kuvassa pienet ja isot karvaiset kaverit yhdessä lasten kanssa. 

kamppa.jpg

Kävimme vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Kajaanissa 14.1.2017, jossa tuomarina oli Ruotsalainen setä Karl-Erik Johansson. Antero (Doggimainen Satasalamaa) junioriluokassa sai ERI, SA, PU2 & SERTI ja Tarmo (Doggimainen Isokarin Vartija) esiintyi pentuluokassa ollen ROP-PENTU. Hieno näyttelyvuoden 2017 aloitus pojilta.

kajaani.jpg


Vuosi 2016 takana ja vuosi 2017 edessä siispä Hyvää Uutta Vuotta 2017 !!

Vuosi 2016 oli koirarintamalla vaihderikas vuosi. Lyhyestihän sen meni niin, että laumasta poistui kaksi ja tilalle tuli kaksi eli tasapaino koirien määrän suhteen on kunnossa. Käytännössähän tämä on helppo näin yhteen lauseeseen kiteyttää, mutta tämä kaiken takana on monia unettomia öitä, paljon kyyneleitä niin ilosta kuin surusta, syvällisiä mietiskelyjä ja tunteiden vuoristorataa. Tämä vuosi on opettanut minulle koirienomistajana jälleen uuden puolen tästä maailmasta. Ajatukset ovat vieneet syvällisiin pohdintoihin rodun vaihtamisesta ihmisten julmaan käyttäytymiseen. Tästä kaikesta selvinneenä voin vain todeta, että kaikella on tarkoitus. Entistä kokeneempana koiranomistajana olen ylpeä tästä laumasta ja koiraharrastaminen jatkuu uudella innolla. Tällä erää en vielä ole rotua vaihtamassa, tokkopa tuota koskaan teenkään, mutta yksi toisen rotuinen koira olisi ihana piristys. 

Alla ensimmäinen yhteinen kuva pojista. Tarmo 6 kk, Antero 1 v. ja Seppo 7 v.

KS_pojat17.jpg

Vuosi 2016 päättyi näyttelyrintamalla loistavasti tai siis voisin sanoa, että upeasti. Messarireissu Helsinkiin oli mahtava. Suuret kiitokset reissuseuralaisille Anulle ja Suville sekä kaikille ihanille Doggimaisille ihmisille kehänreunalla. Tuliaisina Helsingistä tuotiin Anterolle HeJW -16 titteli ja pieni Tarmo oli 6 kuukauden ikäisenä kumpanakin päivänä ROP-pentu. Hieno päätös vuodelle 2016 !

DSC04365.jpg

Yllä: Antero ja HeJW16 ruusuke. Anterolla ikää 13,5 kuukautta.

Alla: Tarmo lauantaina ROP pokaalin kera. Tarmolla ikää 6 kk.

DSC04387.jpg

Omien koirien näyttelymenestymisen lisäksi olen iloinen ystäväni Johanna Mannnisen menestymisestä kasvattajana. On ollut upeaa saada olla mukana Anteron kanssa kasvattajaluokissa eikä tämä ole ollutkaan turhaa, kun Doggimaisen kenneli oli vuoden 2016 paras sinisten kasvattaja. Vuosi 2017 alkaakin uudella innolla ja näyttelykalenterin on merittynä useita reissuja Anteron ja Tarmon kanssa. Palliton Seppo viettelee eläkepäiviä, mutta reissaa kuitenkin meidän mukana vaikka kehässä häntä ei nähdäkään.

DSC_0112.jpgoll

Kennel Doggimainen Helsinki 10.11.2016 ROP-kasvattaja.

Kiitoksia, että olemme Anteron kanssa saaneet olla mukana tässä loistavassa porukassa !

DSC_0048.jpg