Takaisin

19.6.2016 Laummamme vahvuudessa tapahtunut yllättäviä muutoksia

Koiraharrastuksen varjopuolet ovat nyt huipussaan. Vajaa 5 kk kaksi rakasta on poissa. Tuntuu pahalle. Ipe jouduttiin lopettamaan 29.1.2016 selkäsairauksien vuoksi, kun poijalla oli pahat halvaantumis oireet eikä mitään ollut tehtävissä. Martti kuoli lauantaina 4.6.2016 minun jalkojen juureen, silmieni alla, äkilliseen kuoleman todennäköisin syy oli sydänkohtaus. Huoli on suuri, miten Seppo tästä selviää. Onneksi Sepolla on kaverina nyt Antero. 

memoriam_all.jpg

Kun itsellä ei löydy tähän tilanteeseen kuvaavia sanoja. Ystäväni Johanna Flink puki loistavasti ajatukseni ja tunteeni sanoiksi. Käy ihmeessä lukemassa Johannan blogissa oleva kirjoitus: En huuda sun perään. Ylläpuolella oleva kuva on Johannan sivuilta kopioitu. Kuvaan ja kirjoitukseen ovat päässeet Ipe ja Martti mukaan. Nuorien koirien kuolema koskettaa, on vain kysymys miksi?

Martti1.jpg

ipe1.jpg


Doggimainen Satasalamaa "Antero"

antero_voikukat2016.jpg

Uusin tulokkaamme Antero alias Anza. Viralliselta nimeltään Doggimainen Satasalamaa. Anteron kasvattaja on hyvä ystäväni Johanna Manninen. Kiitoksia Johannalle tästä hurmaavasta sinisestä kakarasta. Tässä kohtaa voin vain todeta, että kaikella on tarkoitus.

peteantero.jpg

seppo1.jpg

Seppo porskuttaa loistavassa kunnossa, mitä nyt jatkuvalla laihdutuskuurilla joutuu olemaan koko ajan. Seppo nauttii elämästä täysillä. Lenkkeily ei enää paljoa kiinnosta, mutta mukaan Seppo lähtee innosta puhkuen joka kyllä lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkaakin. Piehtarointi on Seposta edelleenkin mukavinta, nyt sitä ei näyttelykehiin enää pallien poiston vuoksi pääse tekemään niin Siikajoella isot nurmikentät ovat nyt Sepolle mieluisimmat paikat olohuoneen maton lisäksi. Pallien poisto piti suorittaa jatkuvien eturauhastulehdusten vuoksi, joista viimeisin oli koitua Sepon kohtaloksi. Nyt odotetaan lämmintä kesää alkavaksi, jotta merivesi lämpenisi ja päästäisiin taas uimaan. Uiminenhan Sepon mielestä on parhainta liikuntaa. 

Olemme saaneet viettää Sepon kanssa nyt yli 6,5 vuotta yhteistä aikaa ja sydämestäni toivon, että meillä olisi vielä monta yhteistä vuotta edessä ja pääsisimme syksyllä juhlimaan Sepon 7 vuotis synttäreitä. Nautimme täysillä jokaisesta päivästä !


CIB_martti.jpg