Takaisin

uutiset.png

2012jouluface_ks.jpg

12.11.2012 Viikon 46 kotisivut

Tällainen uutinen odotti minua maanantaina töistä kotia saavuttuani.

Kotisivukoneen kotisivukilpailu on voimassa vuoden 2012 loppuun asti. Viikkovoittajien lisäksi kaikista ilmoitetuista sivuista poimitaan ehdokkaat tammikuussa pidettävään Paras kotisivu 2012 -kilpailuun, jossa yleisö saa äänestää suosikkinsa useammasta sarjasta. Sarjojen voittajat saavat kotisivut veloituksetta vuodeksi!

Viikon 46 kotisivukilpailun voitti tanskandoggeja kasvattavan Kennel Rock Element’sin kotisivut: www.4wdluoto.com. Kennelin sivut on toteutettu laadukkaasti, sisältö on jaoteltu selkeästi ja koirien esittelyissä on käytetty mukavasti kuvien lisäksi myös videoita.

viikon_kotisivu_46_2012.jpg

22.10.2012 Martta tyttönen on tutkittu terveeksi

martta_monttu3_ks.jpg

Martta kävi sunnuntaina 21.10.2012 virallisessa sydän kuuntelussa, silmäpeilauksessa ja polvitutkimuksessa eläinlääkäreillä Per ja Lotta Axelsson. Nyt on terveystutukimukset tällä erää suoritettu loppuun ja näiden valossa Martalle odotetaan pentuja syntyväksi keväällä 2013.

20.10.2012 Sepon mainoksia ja uusia valokuvia

Tuoreimmassa tanskandoggilehdessä 3-2012 mainos Sepon valioitumisesta.

mva_seppo_ks.jpg

Tanskandoggilehdessä 4-2011 mainos Sepon 2011 näyttelyistä ja terveystuloksista.

joulu2011_seppo.jpg

Alla tuoreita valokuvia 3 vuotiaasta Seposta.

Kuvat: Johanna Flinck kennel Big-Wood´s. Suuri kiitos Johannalle näistä upeista valokuvista.

simg_5930.jpg

****

simg_5859.jpg

****

simg_5801.jpg

****

simg_5834.jpg

11.10.2012 Syksyn kuulumiset

Martta tyttönen on käynyt ensimmäisissä terveystutkimuksissa tuloksena lonkat B/C, kyynärät 0/0 ja selkä kuvattu täysin terveeksi. Näistä uutisista olen todella iloinen. Syksyn juoksutkin olivat ja menivät normaalliin tapaan, sovitusti ja varmasti. Kevään juoksuja odotellessa tutkitaan vielä Martan silmät, sydän ja kilpirauhanen.

martta_20kk2.jpg

Värinäyttely Oulussa 15.9.2012

Värinäyttely viikonlopuksi saimme vieraaksemme jälleen Sini, Teron ja Martan. Meillä oli jälleen yhdessä niin mukavaa ja oikein ikimuistoinen värinäyttelypäivä vietettiin Kiimingissä.

ks_marttivari.jpg

Martti ROP -junioriuros ja BIS4 juniori ikää 13 kuukautta

Kennel Ozaenasin kiertopalkinto:

Siirin Pytty & Kunniakirja parhaale harlekiinijuniorille

Lahjoittaja: Marja Süngülü

ks_marttivari2.jpg

Martti -> 1 KP ROP-JUN BIS-4-JUN Ingnatiu's Cloud Elements

Tuomarina Tanskasta Dawn Coward.

ks_parivari.jpg

Onnellisena puolikkaan keltaisen nartun omistajana ja kokonaisen uroksen omistajana päätin kokeilla parikisaa Martan ja Sepon kanssa, hikihän siinä tuli. Hienostihan meillä meni sijoituimme kovassa kisassa neljänneksi BIS 4- pari.

ks_pilvivari.jpg

Pilvi osallistui juniorhandlerkisaan Sepon kanssa ja sai tuomarilta Katjalta hyviä vinkkejä tulevaisuutta varten. Tämä oli Pilville loistava kokemus ja uskon, että Pilvi ja Seppo nähdään muuallakin junnukisoissa jatkossa.

Näyttelyreissu Norjaan 2.9.2012

Kävimme ihailemassa syksyisiä upeita pohjoisen maisemia Norjassa Tromsassa saakka.

Käykää lukemassa JoFi Blogista Johannan rattoisa kertomus reissustamme.

norja_kaikki.jpg

Reissulla mukana vasemmalta katsottuna: Johanna ja Nessa Oulusta, toinen Johanna Marski ja TuTu Raahesta, Kemistä Jutta ja Maya sekä Minä, Rauno ja Seppo. Kuva otettu upeissa Norjan maisemissa. Kiitokset kaikille mukana olleille seurasta.

norja_maisema.jpg

Kuvat ottanut Johanna Flinck. Kyllä näitä upeita maisemia jaksoikin Johanna ja Jutta kuvata.

norja_lenkki.jpg

Poikien kanssa iltalenkillä Kilpisjärvellä.

norja_minaseppo.jpg

Seppo oli PU2 Vara-SERT ja Vara-CACIB. Norjan sertiä lähdemme metsästämään vielä uudelleen ja Cacibin odotamme siirtyvän ja vahvistuvan Sepolle, jolloin Seppo on vahvistusta vaille C.I.B. Sepon tämän vuoden näyttelyt on tältä osin takanapäin, ensi vuonna sitten vielä uusia haasteita kohti siis Ruotsiin, Norjaan ja Latviaan suuntamme ainakin.

norja_raneseisoo.jpg

Norjaan asti piti ajaa, että pääsin näkemään näin monta apinaa näyttelyssä. Upeat 18 apinaa oli ilmoitettu näyttelyyn ja Raunon kanssa valioluokassa kisasi kuusi (6) urosta. Rauno silee ERI. Raunonkin kanssa lähdemme vielä uudelleen käymään Norjan maalla. Niin aikoinaan matkasin Norjaan saakka Elmon kanssa hakemaan ekan H:n, onneksi minulle nämä näyttelyt ei näillä reissuilla ole se tärkein asia, vaikka kivaahan se on et koirat pärjää. Nty, kun Rauno on tullut miehen ikään niin poika pääsee varmasti reissuille mukaan ensi vuonna Sepon kanssa ja sitten Martin kanssa.

norja_rane.jpg

Rauno yksilöarvostelussa.

norja_minarauno.jpg

2.-6.8.2012 Näyttelyreissu Viroon

Matkamme alkoi torstaina 2.8. jolloin suuntasimme Sepon kasvattajan Mikon luokse Hämeenlinnaan. Pääsimme katsastamaan viiden viikon ikäisiä doggipentuja. Perjantaina 3.8. iltana saavuimme Viroon Pärnuseen ja leiriydyimme ihan näyttelypaikan viereen.

ks_dsc_8919.jpg

Suvi pusuttele keltaisen narttupennun kanssa.

ks_dsc_9028.jpg

Suvi ja Beemeri näyttelypaikalla.

Lauantaina 4.8. kantautui Suomesta iloisia uutisia Martta (Grand Fergo's Emerald) tyttönen oli ollut Nokialla ryhmiksessä tuomarilla BRÅTHEN ULF, DENMARK PN2 & SERT !!

ks_dsc_9079.jpg

Raunon upean viikonlopun saavutukset.

FI & SE MVA Love-Dane´s Hevi-Rauno

Viro, Pärnu 4.8.2012 PU1 SERT -> EE MVA CACIB & VSP Tuomari: Pettkó Csaba, Hungary

Viro, Pärnu 5.8.2012 PU1 SERT CACIB & ROP Tuomari: Lyubov Terentjeva, Russia

ks_dsc_9076.jpg

Tässä vielä kuva sunnuntailta Venäläisen tuomarin Lyubov Terentjevan kanssa.

ks_rauno2012.jpg

****

ks_dsc_9157.jpg

Seppo kovassa suomidoggiporukassa kisasi lauantaina ollen hienosti PU2 vara-cacib. Sunnuntaina Seppo otti ja yllätti totaalisesti ollen samaisella Venäläisellä tuomarilla Lyubov Terentjevalla PU1 SERT -> EE MVA CACIB ja VSP !!

ks_dsc_9161.jpg

Ja taas se tapahtui, mutta nyt keskellä kehää. VSP ja ROP kuvauksen jälkeen olin poistumassa kehästä, kun Seppo päätti lyödä jarrut päälle. Suorilta jaloilta löi keskelle kehää maate. Ja siitä se piehtarointi sitten alkoi. Ihmiset katsoivat ja tuomariakin huvitti.

ks_dsc_9164.jpg

Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lälälääää .... empäs nouse ylös vaikka kuinka pyydät ja yrität.

ks_dsc_9175me.jpg

Tällä porukalla teimme reissun. Kuvassa oikealta Maarit ja Beemer, Johanna ja Alma sitten minä, Seppo ja Rauno. Kameran takana Suvi.

ks_dsc_9187.jpg

Rauno ja Seppo tuoreet Viron valiot sekä onnellinen omistaja.

28.7.2012 Rauno Räppäsi

Lähdimme koko perheen voimin kesäloma reissulle. Ensimmäisenä suuntasimme lauantaina 21.7.2012 Kemiin tietenkin koiran näyttelyyn. Apinapinsereiden ja tanskandoggien kehät olivat onneksi vierekkäin vaikkakin menivät pahasti päällekkäin.

ks_rauno_kemi_cacib.jpg

Pilvi esittei Raunon hienosti ja tuloksena PU1 & CACIB. Tämä on Raunon ensimmäinen CACIB. Seppo viereisessä kehässä tuomarilla Leni Finne silee ERI.

ks1_kemi_dsc_8704.jpg

Rauno liikkeessä.

ks_kemi_dsc_8709.jpg

21.7.2012 KV Kemi FI & SE MVA Love-Dane´s Hevi-Rauno " Rauno " PU1 CACIB ROP
Tuomari: Marianne Holm

ks_kemi_dsc_8726.jpg

Rauno esiarvostelussa.

ks_kemi_dsc_8730.jpg

Ryhmässä nousimme viiden (5) parhaan joukkoon eli tipuimme viimeisenä.

Kemin pitkän näyttelypäivän jälkeen ajoimme Oulujärven rannalle Jannen isän luokse. Kemin kylmyys karistettiin tynnyrisaunassa.

ks1_kemi_dsc_8838.jpg

Sunnuntai aamuna suuntasimme Suvin kanssa Paltamoon, jonne matkaa oli vajaa 40 kilometriä. Mukaan otimme Sepon ja Rauon, jotka kumpikin olivat samalla tuomarilla Gunnel Holm arvosteltavana. Rauno pyörähti kehässä saaden ERI SA PU1 ROP jeee, Rauno räppää !!! Seppo silee ERI VAK2.

ks_kemi_dsc_8842.jpg

Rauno poseeraa Oulujärven rannalla !!

14.-15.7.2012 Yllätyksellinen viikonloppu

Suuntasimme perjantaia 13.7.2012 asuntoauton nokan kohti Ruotsia mukaan lähtivat Seppo ja Rauno. Illalla Maaritin kanssa saavuimme näyttelyalueelle.

Todella yllättävää, että minä nukuin loistavasti. Olikin aamulla erityisen pirteä. Aamukahvia juodessamme Maarit puhui, että tänä päivänä tulee vielä jotain yllättävää.

Ensimmäisenä kehään meni Rauno, tuloksena PU2 SERT -> SE MVA !! Olin niin ylpeä Raunon esiintymisestä. Kiitoksia Maaritille kannustuksesta. Sitten oli Beemerin (Maaritin newfoundlandin musta uros) vuoro, tuloksella valioluokan neljäs ja viimeisenä kehään meni Seppo, tuloksella valioluokan kolmas. Niin siinä sitten kävi, että Maaritin tuntemukset osoittautuivat todeksi.

Rauno otti ja yllätti !!

ks_dsc_8554.jpg

FI SE MVA Love-Dane´s Hevi-Rauno

ks_dsc_8546.jpg

****

ks_dsc_8530.jpg

Näyttelyviikonloppumme jatkui sunnuntaina Oulussa. Jälleen aamulla starttasimme Maaritin kanssa matkaan nyt suuntana Oulun Äimäraution ravirata. Näyttelypäivämme sujui upeassa aurinkoisessa säässä. Tanskandoggi ja Nöffi kehtä olivat onneksemme vierekkäin vaikkakin meivät päällekäin.

Ensimmäisenä Seppo kävi kehässä tuloksena PU4. Seuraavaksi kehään suuntasin Martin kanssa. Martti esiintyi omalla leppoisella tyylillän varmasti häntä heiluen. Tuomari kehui Marttia heti tämän nähtyään, olin hänen kauniista sanoista todella yllättynyt. Vielä yllättyneempi olin Martin tuloksesta PU1 ja SERT !! Martilla ikää vasta 11 kuukautta. Tuomari ei siis lämpimikseen minulle puhunut vaan tarkoitti joka sanaa. Erityisesti tuomari kehui Martin väritystä, sitten kokonaisuutta, kokoa ja vahvuutta ikäisekseen.

Martti otti ja yllätti !!

Kyllä Maaritin ajatukset yllätyksistä toteutuivat täysin, tämä viikonloppu oli todellakin yllätyksiä täynnä !!! Kiitoksia Maaritille matkaseurasta. Seuraavaa reissua odotellessa.

martti_oulu_vsp.jpg

Ignatiu's Cloud Elements "Martti" ERI1 SA JUK1 PU1 SERT VSP

Tuomari: SVARSTAD PER, SWEDEN

Martta kävi kylässä 5.-8.7.2012

Saimme ihania vieraita pitkäksi viikonlopuksi, kun Martta saapui Sinin ja Teron kanssa luoksemme. Viikonloppu kuilui nauttien aurinkoisesta säästä, ulkoillen, uiden ja yhdessä ollen. Koirat leikkivät ja parhaimmat leikit olivat Martalla ja Martilla, nimetkinhän sen jo kertoo, siinä menossa ei enää Seppokaan pysynyt saatika Elmo.

0712img_0278.jpg

Martta ja Seppo uimarannalla.

0712img_0281.jpg

Porukkapotrettia uimarannalla. Taustalla upea Raahen kirkko.

0712img_0304.jpg

Martta on niin kaunis.

0712img_0503.jpg

Hitaasti hyvä tulee ...

0712img_0511.jpg

Martta

0712img_0524.jpg

Martan pää.

0712img_0686.jpg

Ja sitä uintia ... tässä Martin tyylinäyte. Meidän kakarat Martta ja Martti oppivat kumpikin uimaan.

0712img_0715.jpg

Iltakävelyllä museonrannassa.

0712img_0755.jpg

Mun rakkaat kultaiset keltaiset Seppo ja Martta !!

0712img_0756.jpg

****

kokkola_martta.jpg

Viikonlopun kruunasi näyttelyreissu Kokkolaan. Sunnuntaina 8.7.2012 suuntasimme pilvisessä säässä Kokkolaan toivoen ettemme kastuisi.

kokkola_martta2.jpg

Martta kehässä. Tuomari seisotti, juoksutti, taas seisotti ja vielä kerran juoksutti. Minä olin ihan kuumilla hiilillä ja voi sitä riemua, kun Martta sai arvostelun ... Martta ensimmäistä kertaa nuorten luokassa ikää 18 kk ... ERI SA NUK1 SERT CACIB !!! Jeeeee....

kokkola_ropvsp.jpg

Tämä kuva kertoo kaiken !!

Seppo PU1 CACIB ROP ja Martta PN1 SERT CACIB VSP

Tuomari: Harto Stockmari

Kiitoksia Terolle näistä kaikisa ihanista kuivista. Me odottelemme teitä Martta, Sini ja Tero vierailulle uudelleen, olette aina tervetulleita meille !!

27.6.2012 Ikimuistoinen Juhannus Venäjällä Pietarissa

Olimme Sepon kanssa Posion Kennelkerhon järjestämällä näyttelymatkalla Pietarissa juhannuksena. Matkaan starttasimme Oulusta perjantai aamuna 24.6. ja kotia saavuimme maanantai aamuna 27.6. yön matkustamisen jälkeen. Näyttelypäivä lauantai ja sunnuntai 23.-24.6. kuluivat leppoisasti aamusta iltaan näyttelypaikalle ollen.

Kiitoksia matkan järjestäjille, mukavasta ja iloisesta reissusta ! Kiitoksia kaikille ihanille ihmisille seurasta, jälleen tuli monta uutta tuttavuutta ja epälempäs, että koiraystäviä lisää.

kspietari2012_seppo_mainos1.jpg

Seppo yllätti ollen kumpanakin päivänä ROP !! Ryhmäkehissä ei noustu jatkoon, mutta nämä olivat aivan loistavaa treenamista. Kotiin tuomisina siis 2 X Sert, 2 X Cacib, RU MVA & RKFV-12.

Käykää kurkkimassa live materiaalia paikan päältä.

23.6.2012 Lauantai tanskandogit Tuomari: Dusan Paunovic, Serbia

VIDEO by Andy Y. Seliverstoff

24.6.2012 Sunnuntai tanskandogit Tuomari: Oleg V. Yanchev, Venäjä

VIDEO by Andy Y. Seliverstoff

kspietari2012_seppo_23062012_1.jpg

23.6. Lauantaina kehän jälkeen Virpin ottama valokuva tuoreesta Venäjän valiosta.

kspietari2012_seppo_24062012_tuomari.jpg

24.6. Sunnuntaina jälleen Virpin ikuistama valokuva upeasta päivästä.

kspietari2012_seppo23062012liike.jpg

Ja sitten juostaan ... Seppo liikkeessä.

ksdsc_0652_pietari.jpg

Kuva: Hanna Posio

7.5.2012 Sepon viimeinen ja Martan ensimmäinen Suomen serti !

Loistava viikonloppu takana !! Seppo sai Posiolla viimeisen kuudennen sertinsä ja tuli näin ollen Suomen ja Liettuan muotovalioksi. Martta vastaavasti sai ensimmäisen sertinsä Harjavallassa. Kiitoksia Sini, olen niin ylpeä teistä !!

Marttikin kerkesi käydä muutamassa pentuluokassa ollen kaksi kertaa ROP-pentu. Nyt Martti siirtyy junnuihin ja Seppo valioihin.

harjavalta2012_52.jpg

Kyllä kelpaa hymyillä, aivan ihana valokuva Martasta ja Sinistä !!

harjavalta2012_1.jpg

6.5.2012 Harjavalta Tuomari: Cristian Stavarache, Romania

Martta PN1 SERT VSP

14.3.2012 Matka Balttiaan

En tiedä mistä ajatukseni ja ennakkoluuloni on johtunut, että olen jotenkin vierastanut Viroa kaukaisempia Balttian maita. Pitkään sai Sini minua houkutella ennen kuin uskaltauduin lähteä reissuun ja vielä maaliskuussa. Ennakko ajatukseni ja pelkoni eivät mitkään onneksi toteutuneet. Ajokelit olivat upean aurinoiset ja keväiset. Tiet oli sulat ja hyvä kuntoiset. Rajat ylitettiin sujuvasti eivätkä poliisit olleet meistä kiinnostuneet ollenkaan. Mikäs siinä sitten retkeillessä? Nyt tämä ennakkoluuloni on murrettu eli minne lähdetään seuraavaksi?

Suvin kanssa starttasimme tienpäälle torstaina 8.3. ja ajoimme Sinin ja Martan luokse Jyväskylän kautta haettuamme sinisen komistuksen Doggimaisen Tuomaksen mukaan.

liettua15.jpg

Kuvassa Sini ja Suvi Liettuassa Panorama kauppakeskuksessa.

Matka jatkui varhain perjantaiaamuna 9.3. lautalla Hesingistä Tallinnaan. Lautalla tapasimme iloisia Suomalaisia doggi-ihmisiä ja nautimme porukalla aamupalan. Tallinnasta ajelimme iloisella mielellä upeassa auringonpaiseessa Viron halki ja Latvian läpi Liettuaan. Yllätykseksemme olimme hyvissä ajoin perillä hotellissamme. Illalla koirien ulkoilutuksen merkeissä tutustuimme hotellin ympäristöön ja kävimme testaamassa lähi ravintolan.

Lauantai 10.3. valkeni sateisissa tunnelmissa. Edessä siis ensimmäinen näyttelypäivä. Minun matkajännityksen laannuttua en edes osannut jännittää tulevaa päivää. Unikin maistui ja nukuin todella sikeästi, heräsin varhain aamulla ihmeissäni, että mitä tapatuu, kun Sini oli ulkovaatteet päällä jo lähdössä koirien kanssa lenkille. Toinenkin ihme tapahtui samaisena aamuna, minä söin todella hyvän aamupalan ja isolla ruokahalulla.

liettua3.jpg

Doggituomarina lauantaina oli Waldemar Mrowiec, Puola. Seppo oli PU3 sekä pikkuserti. Martan lauantainen kehäkäyttäytyminen oli iloista katseltavaa. Tuloksena oli siis ERI3 ja Sinin harmitus aikamoinen, juurikin tuon käyttäytymisen takia. Tyttö oli kuin pillastunut orivarsa ja oli sitä mieltä, että nyt pidetään hauskaa! Sinillä ei ollu läheskään yhtä hauskaa. Sinisissä matkaseuralainen Doggimainen Tuomas oli täpärästi PU2 pikkusertillä ja vara-cacibilla. Taisi minulta muutama ärräpää päästä ... Onneksi pääsimme iloitsemaan ja huutamaan "huraa", kun mu-ha kehästä huiput veti Venco ja Sanna, Vencon ollessa ROP! Vencosta tuli myös samalla intti, onnea. Doggien kehien jälkeen jäimme vielä treenaaman seuraavaa päivää varten Martan esittämistä ja jo alkoi lyyti kirjoittamaan.

liettua13.jpg

Martta ja Sini kehässä. Näin hienosti se seisominen onnistuu.

Lauantai-iltaa vietimme iloisissa tunnelissa ison kauppakeskuksen hyväksi todetussa ravintolassa. Kiitoksia mukavasta illasta Ansku ja Anna. Railakasta ja välillä joka äänekästäkin keskustelua olivat kuuntelemassa Anskun ja Annan miehet, terveisiä heillekin.

Olihan se pitkä yö. Vihdoinkin valkeni sunnuntai 11.3. Minä jo luulin ettei minun tarvitse jännittää ja miten taas kävi. Nukuinko yhtään? Joo, tunnin. Söinkö? No, en. Mitä sitten tein? ... jännitin ihan sikana !!! Sinikin tuumas, miten olet noin hiljainen? Pitää keskittyä ei silloin jouda puhumaan.

Sunnuntaina Vilnius Cupissa tuomarina oli Petra Junehall Ruotsista. Päivä alkoi loistavasti. Sain kunnian esittää mustaa urosta Jättiläisen Vipusta. Vipunen oli hienosti VSP, onnea Anna. Danemanian Special One oli ROP, Onnea Tiina ja Pipa upeasta näyttelyreissusta tuomisina Suomeen LTW-12, CIB, & LT MVA !!!

liettua12.jpg

Kuvassa Jättiläisen Vipunen VSP, Cacib ja Sert -> LT MVA

liettua8.jpg

Sepon kanssa starttasimme kehään jännityksen sekaisissa tunnelmissa ja hyvin se sitten meni. Seppo oli PU1, ROP, Sert ja Cacib ... jeee, upeeta, mahtavaa !! 

liettua10.jpg

Vielä ei Sepolle napsahtanut LT MVA titteliä, kun se viimeinen kuuluisa serti on Suomesta saamatta, jonka metsästystä jatkamme sitten tuleekin kahden maan valioarvot yhdellä kertaa. VSP kera sertin -> LT MVA ja CACIB:n oli Nemi, Chic Carelia's Delilah, onnea Elina ja Nemi.

liettua11.jpg

Tuomas sai erin, mutta ei pikkusertiä, joten pu-kehään ei ollut asiaa. Taisi olla Tuomas ruotsalaiselle liikaa.

liettua14.jpg

Sunnuntaina Martan villiorikohtaus pysyi aisoissa ja olimme supertyytyväisiä Martan suoritukseen.  Martta ERI2. Tuomari kävi meille ystävällisesti erikseen sanomassa, että sijoitus on nyt tänään tällainen, koska Martalla on vielä turhan avoimet silmät.

Lähdimme kehien loputtua ajelemaan iltalaivalle, koska ryhmän olisi ottanut todella raskaista tykkäävä slovakialainen. Tämän vuoksi ei sitten viitsitty pidentää matkustusaikaa yhdellä ylimääräisellä yöllä. Ennen matkan starttaamista kävimme Sepon kanssa Royal Caninin ROP -koirille lahjoittamassa ilmaisessa valokuvauksessa.

liettua1.jpg

****

liettua4.jpg

Kiitokset matkaraporttiin innoittavasta kirjoituksesta Sinille. Toivottavati jaksoit lukea loppuun saakka. Aurinkoista alkanutta kevättä sinulle.

liettua7.jpg

- Hanna, Suvi & Seppo

ps. Nyt jatkuu viimeisen sertin metsästys, tavataan seuraavaksi Kemijärvellä ja Vaasassa

 21.1.2012 XXL -Villaloimi ja Ohje

seppo_loimi_riikka3.jpg

Ja taas lähti lapasesta. Pitkän etsinnän jälkeen en mistään löytänyt ohjetta ISOLLE koiralle neuloakseni pojille sunnuntaikäyttöön villaloimen. Taas törmäsin ohjeeseen, jossa dalmatialainen rinnastettiin isoksi koiraksi. Haaste oli valmis, minä teen sen sitten itse !! 5 kerää Novitan seitsemän veljestä lankaa ja siitä se lähti. Joulun välipäivät siinä vain meni ja loimi oli valmis. Innoissani kuvasin Seppoa loimi yllä ja Riikan nämä kuvat nähtyä laajeni projekti, jonka olin omasta mielestäni jo loppuun saattanut. Otetaan parempia kuvia ja kirjoita sinä ohje. Mitä, minä kirjoittaman neuleohjetta jota en ole tällaisessa mittakaavassa koskaan tehyt. Muutama tunti siinä koneen ääressä menikin. Nyt kaikki on julkaisi kelpoista. Jos kerran jotain tekee niin sitten se tehdään ja kunnolla. Kiitokset ideoista ja toteutuksesta Riikalle !!

seppo_loimi_riikka1.jpg

Käy lukemassa lehtijuttu "Villa koiran ylle" täältä.

Teksti: Kirsti Vähäkangas ja kuvat: Riikka Holappa.

seppo_loimi_riikka2.jpg

Ohjeen XXL - Villaloimeen voit ladata täältä PDF -muodossa ja lisää valokuvia löydät Käsityöt -sivulta.

seppo_loimi_riikka4.jpg