Uutiset / News 2007-2009

Uutiset / News 2010

Uutiset / News 2011

Uutiset / News 2012

Uutiset / News 2013-2014

 Uutiset / News 2016

Uutiset / News 2017

Hannan Harrastus Blogi

Kevät tulee ... nautitaan lumesta, pakkasesta ja auringosta !

pojat_siikajoki.jpg

Ikuistin tämän ihanan parivaljakon Siikajoella tammikuussa 2018.


Vuodenvaihteen kuulumisia

Loppuvuoden 2017 ja uuden vuoden 2018 alun kuulumisia. Koiranäyttelyitä molemmin puolin ja arkista elämää koirien kanssa. 

kajaani1_2018.jpg

13.1.2018 käytiin Kajaanin palloiluhallissa Anteron ja Tarmon kanssa. Anteron viimisen sertin metsästys jatkuu, kun Antero sai sileän ERI:n ilman SA:ta. Tarmo vastaavasti sai yhdennentoista (11) sertin kera cacibin ja ropistelun. Loppukehässä yllätyksekseni Tarmo nousi jatkoon eli kuuden parhaan joukkoon.

Tästä se jälleen uusi näyttelyvuosi käynnistyy, jonka tarvoitteena on Anteron ja Tarmon valioituminen Suomessa. Ehkäpä me jossain Balttiassa käydään reissussa ja kokeilemassa irtoaisko sertiä ja cacibia. 

veto.jpg

Eppu kävi ilahduttamassa ja hoitamassa poikia. Omat lapset ovat jo niin isoja, että pulkkalenkit koirien kanssa ei kiinnosta. Ihanaa, että ystävillä on vielä pieniä lapsia, heitä voin tarvittaessa lainata pulkkalenkeille. 

sotkamo.jpg

Kun on ystäviä ympärillä ei pienet tuiskutkaan haittaa! Uuden vuoden kynnyksellä vierailimme Suvin ja Antin luona Sotkamossa.

Kuvassa Inkku, Jade, Aino, Tarmo, Antero ja Seppo.

BEST.jpg

Meidän huipputiimi !

messari_siniset.jpg

Sinisten ROP-kasvattajaryhmä messarissa kaikkina kolmena päivänä.

messari.jpg

Veljekset kuin ilvekset messarissa 2017. Mustien ROP-kasvattajaryhmä messarissa perjantaina ja sunnuntaina, lauantaina oltiin toisia.

rastila.jpg

Ensimmäinen virallinen koiranäyttelyreissu mersulla on takana niin, että yövyimme autossa. Majoituimme Helsingissä Rastilan leirintäalueella. Onhan tämä ihan huippua, kaikki lähellä, koirilla omat tilat, ei tarvitse roudata tavaroita, ei siivota toisten jälkiä ... Kesää odotellessa, voinkin alkaa suunnitelemaan reissuja ja niitähän varmasti tulee.

2018.jpg